bowling tickets

Beste bezoeker,

Zoals u ongetwijfeld uit het nieuws heeft vernomen, hebben ook wij (net als alle andere horecagelegenheden) onze bowling moeten sluiten om verdere verspreiding van dit agressieve en akelige virus te voorkomen. Uiteraard hebben wij hiervoor alle begrip en ondanks dat dit ons keihard raakt, staan wij hier volledig achter.

Ons respect en waardering gaat uit naar alle zorg- en hulpverleners die nu voor ons allemaal op de barricade staan en alles in het werk stellen om iedereen gezond te houden of te krijgen.

De afgelopen dagen hebben veel mensen ervoor gekozen hun reeds betaalde reservering om te zetten in een tegoed voor een nader te bepalen datum/reservering. Dit helpt ons enorm om op een gezonde wijze uit deze “sluiting” te komen.

Wilt u ons ook helpen? Dan belonen wij vrijwilligers en medewerkers van het rode kruis!
U heeft tijdens de sluitingsperiode de mogelijkheid om een voucher te kopen voor € 15,- die recht geeft op 1 uur (disco)bowlen.

Daarnaast zullen wij voor elke 20 vouchers die wij verkopen een uur gratis bowlen aanbieden aan vrijwilligers/medewerkers van het Rode Kruis, die in deze bizarre tijden hard voor ons aan het werk zijn en fantastisch werk verrichten. Wij kunnen ons voorstellen dat, nadat alles achter de rug is, zij ook toe zijn aan een gezellig uitje met hun familie, kinderen of vrienden.

Wij bedanken u voor uw hulp en wensen u heel veel sterkte en gezondheid de komende periode.

Franky’s Nieuwegein

Ticket info:
Geldig t/m 1 november 2020
Niet geldig op feestdagen
Telefonisch reserveren